fbpx
MENU

Rugbrødschips

Gå til opskrift

Sprøde chips af rugbrød

Kedeligt daggammelt rugbrød kan få nyt liv! Det kan nemlig blive til disse sprøde sunde fuldkorns rugbrødschips som er rigtig gode til at dyppe med, eller virkelig velegnet som tilbehør til ost og tapas.

Velbekomme.

Rugbrødschips

Lav sprøde chips af daggammelt rugbrød
Tid: 10 minutter

Det skal du bruge:

  • En rest rugbrød
  • Groft salt

Sådan gør du

  • Skær rugbrødet så tyndt du kan, drys det med lidt groft salt og rist det i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
  • Lad det køle af og de er perfekt sprøde.
Har du prøvet opskriften?Tag @anne.sondergaard på Instagram så jeg kan se med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering