Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Pikant kylling i fad
Samlet tid
40
minutter
min
Antal:
4
personer
Ingredienser
2
stk.
kyllingebryst
i strimler
1
stort
løg
fint hakket
1/2
squash
i tern
1
rød peberfrugt
i tern
1/2
broccoli
i små buketter
100
g
pikant smøreost
2
spsk.
tomatkoncentrat
1
ds.
hakkede tomater
1
dl
vand
timian
frisk eller tørret
salt og peber
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær kyllingebrysterne i strimler. Skær også løg, squash, peberfrugt og broccoli i passende tern.
Brun kyllingestrimlerne på en varm pande med salt og peber (Vil du lave opskriften i et fad: læg kyllingestrimlerne i et ovnfast fad)
Kom løg i den varme pande og sauter dem kort. Tilføj squash, peberfrugt og broccoli, steg til løgene er klare og grøntsagerne stadig har bid.
Tilføj pikant smøreost, hakkede tomater, tomatpure og timian til grøntsagerne.
Smag saucen til med salt og peber.
Stil hele panden i ovnen (I fad: hæld grøntsagerne og saucen over kyllingen) Gratiner det i ovnen i ca. 18-20 min.
Server pikant kyllingen til en grøn salat og/eller ris.
Noter
Tip: forbered retten dagen før og gratiner den lige inden servering.