Go Back

Sund Burger

Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 pulp boller Se opskrift i note
  • 500 g hakket oksekød til hakkebøffer
  • ketchup Se opskrift i note
  • Hjertesalat eller iceberg
  • Tomat
  • Agurk
  • Gulerod
  • Rødløg eller syltede rødløg Se opskrift i note
  • Tilbehør:
  • Hokkado fritter

Sådan gør du

  • Form 4 hakkebøffer af oksekødet og grill dem ca. 3 min på hver side.
  • Vask og skær grøntsagerne i skiver.
  • Skær bollerne over, læg et salatblad og en bøf i hver bolle. Smør ketchup ovenpå bøffen og fyld grøntsager i burgeren. Serverer burgerne med hokkaido fritter til.
  • Smør ketchup ovenpå bøffen og fyld grøntsager i burgeren. Serverer burgerne med hokkaido fritter til - se note for opskrift.

Noter

Opskrift på pulp boller
Opskrift på ketchup
Opskrift på syltede rødløg
Opskrift på hokkaido-fritter