Go Back
Udskriv
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Makrelsalat
Makrelsalat af røgetmakrel med rygeost og spidskål
Samlet tid
20
minutter
min
Antal:
6
personer
Ingredienser
2
hele
røget makrel
1
spidskål
4
forårsløg eller 1 løg
5
radisser
1
pakke rygeost
1%
1
dl
skyr
1
dl
mælk
Citronsaft fra ½ citron
Salt og peber
Sådan gør du
Orden makrellen ved at knække hovedet af, del fisken i to, fileter og træk skindet af. Fjern alle ben og del kødet i mindre stykker.
Snit spidskålen fint, gerne på et mandolinjern.
Hak løg fint og skær radiser i tynde skiver.
Rør en dressing af rygeost, skyr, mælk, lidt citronsaft, salt og peber.
Vend makrel og de finthakkede grøntsager i dressingen. Smag makrelsalaten til med citronsaft, salt og peber.
Noter
Tip: server makrelsalaten på rugbrød med et ½ æg til