Grønkålssalat med Hokkaido
Grønkålssalat med Hokkaido græskar, salattern og æble
Antal: 4 personer
- 1/2 Hokkaido græskar
- 1 pose grønkål 350g
- 1 spsk. sød sennep
- 1 spsk. balsamico
- 1 dl. salattern
- 1 æble
Hokkaido græskar
Hvis ikke du har Hokkaido græskar bagt på forhånd, så start med at vaske, skære og bage græskaret med salt og evt. lidt chili, ved 200 grader i 35-45 minutter.
Salaten
Skyl grønkålen godt, riv den af stokken og riv blandene i passende størrelser.
Massere grønkålen med sennep og balsamico til den bliver blødere og mere spiselig.
Tilsæt græskaret og massere det ind i grønkålen. Gør det samme med salat-ternene, smuldre dem gerne først.
Smag grønkålssalaten til med salt og peber. Skær tilsidst æblet i tern og kom det i salaten.