Smelt smøret i vandet og bring det i kog.
Når smøret er smeltet og vandet koger, sigt alt mel og salt hurtigt ned i gryden og pisk dejen til den er sammenhængende og uden klumper, imens gryden stadig er på blusset.
Tag gryden af varmen og lad den køle ca. 10 min.
Herefter piskes æggene ud i dejen et ad gangen. Pisk til dejen er glat, blank og sammenhængenden. Dejen må ikke blive for tynd.
Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Fyld dejen i en sprøjtepose og sprøjt dejen ud i 12 fastelavnsboller på bagepapir.
Tag craquelin dejen fra køl, og stik den ud i cirkler i passende størresler til vandbakkelserne. Placer en "småkage" oven på hver fastelavnsbolle-vandbakkelse.
Bag vandbakkelserne med craquelin-småkagen ovenpå, midt i ovnen i ca. 25-30 min. Åbn ikke ovnlågen under bagningen.
Er du i tvivl om vandbakkelsen er bagt nok, tag forsigtigt en ud, falder den sammen er de ikke bagt nok.
Vandbakkelserne skal være gyldne men lyse. Køl vandbakkelserne helt af, inden du fylder dem.