Rør farsen med salt og fint revet parmesanost.
Tilsæt finhakket lød og presset hvidløg.
Hak persillen fint og rør det i farsen.
Tilsæt æg, mælk, danskvand og rasp samt peber. Farsen har godt af at hvile på køl, gerne 30 minutter. Lad bare tomatsovsen simre.
Form farsen til kødboller. Smag tomatsovsen til med salt, peber og sukker.
Pochere (kog) kødbollerne direkte i tomatsovsen. Oplever du at nogle af kødbollerne går i stykker, fortvivl ikke, det gør bare sovsen bedre.
Efter 3 minutters kogetid tilsættes fuldkornspaghettien til retten, lad retten koge videre i 8 minutter.
Ringel butternut squashen til spaghetti og tilsæt det retten. Lad det koge yderligere to minutter. Smag retten til, og server det med frisk bredbladet persille eller oregano, og evt. mere parmesan.