Go Back

Kyllingesalat med karrydressing

Kyllingesalat med kalkunbacon, æbler, bagte tomater og karrydressing

Ingredienser

  • 6 cherrytomater
  • 3-4 skiver kalkunbacon
  • 2 kyllingebryst i tern
  • 150 g blandet salat (crisp, spinat, baby el.)
  • 1 lille rødløg
  • 1/2 æble
  • 1 håndfuld dild
  • 1 håndfuld purløg
  • salt og frisk kværnet peber

Karrydressing

  • 1 dl cremefraiche
  • 2 spsk. vegansk mayonnaise se opskrift
  • 1-2 tsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. karry
  • 1/2 tsk honning
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Skyld cherrytomaterne, halver dem og drys dem med salt. Læg dem i et ovnfast fad og sæt dem i ovnen i ca. 25 min.
  • Fordel kalkunbacon på bagepapir og placer det ligeledes i ovnen.
  • Skær kyllingebryst i tern og steg det på panden med salt og peber.
  • Vask og skyld salaten.
  • Rør dressingen

Karrydressing

  • Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
  • Hak rødløg, purløg og dild fint.
  • Skær det 1/2 æble i fine både.
  • Bland salaten sammen af salat, rødløg, purløg, dild og æblebåde. Vend den stegte kylling og de bagte tomater i salaten.
  • Smuldre bacon på toppen af salaten og server dressingen ved siden af, sammen med en god skive brød.