Go Back

Quesadilla med fajita kylling

Quesadillas med ricotta og kylling
Samlet tid35 minutter
Antal: 6 stk.

Ingredienser

  • 6 tortillas
  • ca. 550 g kyllingebryst
  • 1/2 brev fajita krydderi
  • 1 lille rødløg
  • 1 dåse majs 140g
  • 1 rød peberfrugt
  • 1/2 rød chili
  • ca. 100 g ricotta
  • 200 g revet ost

Sådan gør du

  • Skær kyllingebryst i tern og gennemsteg det på en pande med fajitakrydderi.
  • Vask og skær peberfugt, løg og chili i passende størrelser.
  • Bland de hakkede grøntsager med den stegte kylling og majs - smag til med peber.
  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Smør ricotta på den ene halvdel af tortilla pandekagerne.
  • Fordel kyllinge-grøntsags blandingen oven på ricottaen og top med revet ost.
  • Fold den anden halvdel af totillaen over fyldet og tryk den godt sammen.
  • Gratiner tortillasne i ovnen ved 200 grader varmluft i 10-15 minutter - til de er gyldne og sprøde.
  • Server quasadillas med snyde-salsa, guacamole og en grøn salat.