Okonomiyaki
Japansk omelet med spidskål og gulerødder
Samlet tid30 minutter min
Antal: 2
- 4 æg
- 1 dl hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 løg
- 1/2 lille spidskål ca. 180-200g
- 2-3 gulerødder ca. 180-200g
- 1 cm ingefær revet
- 1 spsk okonomiyaki sauce
- 1/2 spsk fishsauce
- 1 spsk. hoisin sauce
- 1/2 spsk sojasauce
Pynt
- Mayo, chilimayo, kewpie mayonaise, slender chef mayo
- Okonomiyaki sauce eller hoisin
- Forårsløg, peberfrugt og koriander
Pisk æg, mel og bagepulver sammen.
Rør de revne grøntsager i: ingefær, løg, spidskål og gulerod.
Tilsæt smagsgiverne: okonomiyaki sauce, fishsauce, hoisin og soja sauce.
Steg to omeltter ved middelvarme 3-6 minutter på hver side.
Pynt omeletten og server.