Lun mælk og smør i en gryde. Lad smøret smelte i mælken, når det er lillefingervarmt (lunket) hældes det i røremaskinen og gæret opløses heri.
Tilsæt sukrin og hvid hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen godt.
Tilsæt hvedemelet (maintoba) og ælt dejen godt. Dejen skal være smidig og til at røre ved.
Lad dejen hæve i ca. 1 time til dobbelt størrelse.
Del dejen i to og rul hver del til en "pizza".
Skær hver dej i 10 "pizza-slides"
Placer 10 pølser langs kanten af hver "pizza-slide".
Hvis du vil bage ketchup med inden i pølsehornene, så placcer en steg ketchup ved hver pølse.
Rul dejen om pølserne, fra kanten og mod midten.
Placer pølsehornene på en bradeplade med bagepapir og lad dem efterhæve 30 minutter.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Pensel pølsehornene med sammenpisket æg.
Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Nyd dem med ketchup, lune, kolde eller i madpakken.