Go Back

Fyldt spaghetti squash

Spaghetti squash med grøntsager, kylling og ost
Samlet tid50 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1-2 spaghettisquash afhænger af størrelse
  • 4 kyllingebryst
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 squash courgette/zucchini
  • 2 peberfrugter rød og gul
  • 200 g cherrytomater
  • 1/2 tsk. chiliflager
  • salt og peber
  • 100 g revet mozzarella

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Flæk spaghetti squashen og halver den. Skrab kernerne ud og drys salt på spaghetti squashen.
  • Placer de 2 halve spaghetti squash med skallen opad på en bradepande, beklædt med bagepapir. Bag spaghetti squashen i ovnen mellem 35-45 minutter (afhænger af størrelse).
  • Imens spaghetti squashen tilbereder i ovnen forberedes fyldet.
  • Forbered alle grøntsagerne, vask og skær dem i tern af ca. samme størrelse.
  • Skær ligeledes kyllingebrysterne i tern.
  • Steg kyllinge-ternene på en varm pande med salt, peber og chiliflager.
  • Tag kyllingen af panden og steg rødløg, tomater, peberfrugt, squash og hvidløg på panden.
  • Bland den stegte kylling og de stegte grøntsager sammen.
  • Tag den første tilberedte spaghetti squash ud af ovnen og skrab de lækre tråde aka. spaghetti af kogt squash ud med en gaffel.
  • Fyld kyllinge- og grøntsagsfyldet i hver halvdel af spaghetti squashen, der er fyld nok til 4 halve og 4 personer. Tag evt. noget af spaghetti-tråden ud af skallen, for at gøre plads til fyldet.
  • Drys ost på toppen af de fyldte skaller og gratiner spaghetti squashene 5 minutter i ovnen.
  • Server de fyldte spaghetti squash direkte i skallen og/eller med en grøn salat dertil.