Go Back

Kyllingedeller

Nemme kyllingedeller med hytteost og spinat som kan bages i ovnen. Frikadellerne er velegnet til madpakken og er uden mel og gryn.
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g hakket kyllingekød
  • 1 løg
  • 50 g frisk spinat
  • 2 spsk hytteost
  • 1 æg
  • 1 spsk fibre husk
  • 1 tsk. groft salt stor
  • peber

Sådan gør du

  • Hak løg og frisk spinat fint.
  • Put alle ingredienserne i en stor skål. Brug nu fingrene til at ælte farsen.
  • Farsen har godt af at hvile 15 min. inden den formes til frikadeller (igen bruger jeg fingrene). Når farsen hviler får fibre husk mulighed for at suge væske og farsen hænger bedre sammen.
  • Sæt dellerne på en bradepande og bag dem i ovnen i 15 min ved 200 grader varmluft.

Noter

Til madpakken: Lav spyd af kyllingedeller, cherrytomater, agurk og rød peber.