Go Back

Hokkaidosuppe

Sund, lækker og krydret hokkaidosuppe perfekt til efteråret. Den har en lækker cremet konsistens, og egner sig perfekt her i efterårskulden.
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1/2 - 1 Hokkaido græskar afhængig af størrelsen
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 1 spsk spidskommen
  • 1 tsk tørret koriander
  • 1 liter vand
  • 1 grøntsags bouillonterning
  • 1 tsk groft salt
  • frisk kværnet peber
  • Taco krydret oksekød
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 spsk paprika
  • 2 tsk spisdskommen
  • 1 tsk tørrt chili flager
  • 1 tsk tørret koriander
  • 1/2 tsk cayennepeber
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk timian
  • 1 task groft salt
  • frisk kværnet peber
  • Lidt græsk yoghurt eller kokos-flødeskum

Sådan gør du

  • Hak løg, hvidløg og chili fint.
  • Vask og skær hokkaidogræskaret i tern.
  • Svits løg, hvidløg og chili i en gryde.
  • Tilsæt krydderigerne og derefter hokkaidotern.
  • Svits det til hokkaidoternene har taget farve.
  • Tilsæt vand og bouillonterning. Lad suppen koge i 20 min. til hokkaidoen er mør.
  • Lav imens det krydret oksekød.
  • Bland alle krydderierne og rist dem kort på en tør pande, tilsæt oksekødet og brun det til det er gennemstegt.
  • Blend hokkaidosuppen til en ensartet suppe og nyd den med den krydret oksekød og en klat græsk yoghurt.