Hokkaidosuppe
Sund, lækker og krydret hokkaidosuppe perfekt til efteråret. Den har en lækker cremet konsistens, og egner sig perfekt her i efterårskulden.
Antal: 4 personer
- 1/2 - 1 Hokkaido græskar afhængig af størrelsen
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 1 spsk spidskommen
- 1 tsk tørret koriander
- 1 liter vand
- 1 grøntsags bouillonterning
- 1 tsk groft salt
- frisk kværnet peber
- Taco krydret oksekød
- 500 g hakket oksekød
- 1 spsk paprika
- 2 tsk spisdskommen
- 1 tsk tørrt chili flager
- 1 tsk tørret koriander
- 1/2 tsk cayennepeber
- 1/2 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk timian
- 1 task groft salt
- frisk kværnet peber
- Lidt græsk yoghurt eller kokos-flødeskum
Hak løg, hvidløg og chili fint.
Vask og skær hokkaidogræskaret i tern.
Svits løg, hvidløg og chili i en gryde.
Tilsæt krydderigerne og derefter hokkaidotern.
Svits det til hokkaidoternene har taget farve.
Tilsæt vand og bouillonterning. Lad suppen koge i 20 min. til hokkaidoen er mør.
Lav imens det krydret oksekød.
Bland alle krydderierne og rist dem kort på en tør pande, tilsæt oksekødet og brun det til det er gennemstegt.
Blend hokkaidosuppen til en ensartet suppe og nyd den med den krydret oksekød og en klat græsk yoghurt.