Go Back

Wok med svinekød og lime

Nem og velsmagende wok med svinekød, nudler og limesaft som ikke tager mere end 20 minutter at tilberede.
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g saute skiver af svinefilet i ca. 1/2 cm tykke skiver
  • salt og peber
  • 1 tsk olie
  • 125 g nudler
  • 1 squash
  • 4 gulerødder
  • 1/4 spidskål
  • 3 spsk sojasauce
  • 1 dl kogende vand + en svine bouillonterning
  • 1 spsk lime saft
  • 1 fed hvidløg

Sådan gør du

  • Overhæld nudlerne med kogende vand og lad dem stå.
  • Skær squashen i lange stave. Skær gulerødderne i skiver og hak spidskålet fint.
  • Dub kødet tørt med køkkenrulle og krydr det med salt og peber.
  • Steg kødet i en stor pande eller wok ved kraftig varme, kort på begge sidder, men til det er nogenlunde gennemstegt og læg det derefter på en tallerken.
  • Varm lidt olie i panden og svits squash, gulerødder og spidskål et par minutter.
  • Tilsæt sojasauce, limesaft, bouillon og presset hvidløg.
  • Hæld vandet fra nudlerne og vend nudler og kød i retten.
  • Kog det op i et par minutter og smag til med salt, peber og lime saft.
  • Server med sojasauce.