Protein chokoladetrøfler
Opskrift på bløde protein chokoladetøfler med sorte bønner. En lækker snack til den søde tand, der smelter på tungen og uden tilsat sukker
- 1 dåse sorte bønner 240 g
- 60 g chokolade proteinpulver den bedste chokoladevariant er Naturlig Chokolade
- 2 spsk kakao
- 5 økologisk friske dadler husk at fjerne stenen
- ekstra kakao til at trille trøflerne i
Hæld vandet fra bønnerne og skyld dem grundigt.
Hæld bønnerne og de resterende ingredienser i en foodprocessor (eller blender) og blend indtil du har en ensartet dej.
Konsistensen bliver som klistret chokolademousse.
Sæt dejen i køleskabet - helst til dagen efter, men i hvertfald i et par timer.
Drys lidt kakao på bordet og tril dejen til kugler i kakaoen. Tril dem evt. i mere kakao eller overtræk dem med smeltet mørkchokolade.
Opbevar chokoladetrøflerne på køl.