Go Back

Knækbrød

Opskrift på nemme hjemmelavet knækbrød, som næsten kun lavet af kerner og helt uden mel. Spis det sprøde knækbrød med en god ost.

Ingredienser

  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 spsk HUSK
  • 1 tsk salt
  • 1 dl vand
  • 1 æg

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne sammen.
  • Lad massen trække i 30 min.
  • Fordel herefter massen på en brandepande med bagepapir, brug hænderne eller en dejskraber, som du dypper i vand, eftersom massen klistrer meget.
  • Spred massen ud på bagepapir, så den bliver så tynd som mulig.
  • Bag knækbrødet i ovnen ved ca. 150 grader i ca. en time. Hold øje undervejs, det må ikke blive brændt.
  • Lad knækbrødet køle af og knæk det herefter i passende størrelser.