Go Back

Tunmousse

Opskrift på en fantastisk tunmousse som er langt mere kalorielet end den klassiske, da den er lavet uden smør, mayonnaise og creme fraiche.

Ingredienser

  • 1 dåse tun
  • 2 dl hytteost
  • saft af 1/2 citron
  • salt og peber
  • 1 blad husblas
  • 1 tsk rød stenbiderrogn

Sådan gør du

  • Stil husblasen i blød i koldt vand i 10 min.
  • Blend imens tun, hytteost, citronsaft, salt og peber med en stavblender til en ensartet masse. 
  • Tag husblassen op af vandet og smelt det over vandbad.
  • Lad husblassen køle af, rør en smule af moussen i husblassen for at køle den.
  • Bland husblassen i moussen.
  • Rør stenbiderrognen i moussen og stil den på køl i mindst 1 time.
  • Pynt med citron og stenbiderrogn.