Go Back

Hønsesalat

Opskrift på klassisk hønsesalat med asparges og bacon i en sund og fedtfattig udgave. Perfekt til frokostbordet eller i en sandwich.

Ingredienser

  • 300 g tilberedt kyllingekød
  • 1 dl skyr
  • 2 spsk god sød sennep
  • 2 tsk sherryeddike balsamico kan også bruges
  • 1/2 tsk karry
  • 1 rødløg
  • 200 g champignon
  • 100 g hvide asparges fra glas
  • salt og peber
  • 4 skiver serranoskinke
  • 4 ananasringe gerne friske

Sådan gør du

  • Skær champignon i skiver og rist dem på en tør pande med salt og peber.
  • Rist serranoskinken i ovnen, som var det bacon, ca. 10 min ved 200 grader.
  • Rør en dressing af skyr, sennep, eddike, karry, salt og peber.
  • Hak rødløg, og rør det i.
  • Riv, pil eller skær kyllingekødet i passende størrelser, og rør det i dressingen.
  • Tilsæt de ristede champignon samt de drænede asparges.
  • Server hønsesalaten på en ananasring med ”serrano-bacon"