And med jordskokkemos
Opskrift på stegt andebryst med en nem jordskokkemos lavet kun af jordskokker. Serveret med champignon, tranebær og balsamico glace.
- 2 stk andebryst
- 300 g jordskokker
- ½ bakke champignon
- 1 spsk tranebær
- Balsamico glace find opskrift her
Jordskokkemos
Vask jordskokkerne grundigt, kog dem møre i ca. 20 min.
Blend jordskokkerne med salt og lidt af kogevandet, til mosen har den ønskede konsistens.
And
Gnid skindsiden med rigeligt salt.
Læg anden med skindsiden nedad på en kold pande.
Tænd kraftigt for panden og steg anden i ca. 10 min. til skindet er sprødt.
Skru ned for panden.
Vend anden og steg den yderligere 10-12 min.
Lad anden trække inden servering.
Rengør champignonerne og rist dem på panden.
Krydr dem med rigeligt peber og lidt salt.
Serverer andebrystet med mos, champignon, tranebær og evt. jordskokkechips og balsamico glace.