Go Back

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade

Opskrift på en lækker fuldkorns paneret fiskefilet med hjemmelavet remoulade. Serverer fiskefiletterne på godt rugbrød med citronsaft.

Ingredienser

Paneret fiskefilet

  • 4 rødspættefileter
  • 3 skiver daggammelt rugbrød
  • 1 tsk salt
  • 1 æg

Remoulade

  • 2 spsk god hjemmelavet mayonnaise
  • 2 spsk skyr
  • 1 spsk finthakket gulerod
  • 1 spsk finthakket løg
  • 1 spsk finthakkede cornichoner
  • 1 spsk finthakket kapers
  • 1 spsk god sød sennep
  • 1/2 tsk citronsaft
  • 1 tsk karry
  • gurkemeje for at justere farven
  • salt og peber

Sådan gør du

Remoulade

  • Rør alle ingredienserne sammen, smag til med salt, peber og citronsaft og juster farven med gurkemeje.

Paneret Fiskefilet

  • Riv rugbrødet på et rivejern.
  • Rist det i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
  • Lad det køle af og bland salt i rugbrødsraspen.
  • Pisk ægget sammen i en dyb tallerken.
  • Vend først rødspættefileterne i sammenpisket æg og derefter i rugbrødsraspen.
  • Steg dem på en pande (i lidt smør) et par minutter på hver side.