Fiskefilet med hjemmelavet remoulade
Opskrift på en lækker fuldkorns paneret fiskefilet med hjemmelavet remoulade. Serverer fiskefiletterne på godt rugbrød med citronsaft.
Paneret fiskefilet
- 4 rødspættefileter
- 3 skiver daggammelt rugbrød
- 1 tsk salt
- 1 æg
Remoulade
- 2 spsk god hjemmelavet mayonnaise
- 2 spsk skyr
- 1 spsk finthakket gulerod
- 1 spsk finthakket løg
- 1 spsk finthakkede cornichoner
- 1 spsk finthakket kapers
- 1 spsk god sød sennep
- 1/2 tsk citronsaft
- 1 tsk karry
- gurkemeje for at justere farven
- salt og peber
Paneret Fiskefilet
Riv rugbrødet på et rivejern.
Rist det i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
Lad det køle af og bland salt i rugbrødsraspen.
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken.
Vend først rødspættefileterne i sammenpisket æg og derefter i rugbrødsraspen.
Steg dem på en pande (i lidt smør) et par minutter på hver side.