Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Pad Thai
Antal:
2
personer
Ingredienser
100
g
risnudler
Pad Thai nudler
1
kylling bryst i små tern
1
skalotteløg
1
fed
hvidløg
1
bakke bønnespirre
2
forårsløg
2
spsk
neutral olie
1
spsk
fishsauce
1
spsk
tamarind paste
1
spsk
palm sugar
2
dl
hønseboullion
1
æg
1
spsk
hakkede peanuts
Sådan gør du
Læg nudlerne i blød i lunkent vand (til den varme side). De skal ikke koges, bare udblødes. Det kan godt tage en halv time.
Skær kyllingen i små tern.
Snit løg og hvidløg fint.
Skyl bønnespirerene og hak forårløget.
Varm olien op i en varm wok, steg løg og hvidløg.
Tilføj fish sauce, palm sugar, tamarind paste og hønsebouillon.
Lad saucen simrer.
Steg kyllingestykkerne i saucen.
Tilføj nudler, bønnespirer og forårsløg.
Steg til alle ingredienserne er tilberedt, ca. 5 minutter.
Skub ingredienserne til siden i wokken, slå ægget ud og lav scrambled æg i den anden side.
Vend det hele sammen.
Når nudlerne er helt bløde er retten klar.
Server den med hakkede peanuts, tørret chili og en lime båd. Pynt også med friske bønnespirer og forårsløg.
Noter
Thai mad er: "all about preparation" ifølge VJ