Go Back

Grøntsags Pad Thai med Kylling

Grøntsags Pad Thai. Den klassiske Thailandske nuddelret i en sund og nem udgave, lavet af grøntsager og kylling, som smager fantastisk.
Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 1 kyllinge bryst i små stykker
  • 1 spsk fish sauce
  • 1 spsk teriyaki sauce eller soja
  • 1 spsk zero gold
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • 1/4 spidskål
  • 1 bakke bønnespire
  • 2 forårsløg
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1 æg
  • peanuts tørret chili, bønnespirer, lime og forårsløg til pynt.

Sådan gør du

Start med at forberede alle ingredienserne.

  • Skær kylling i små tern.
  • Snit løg og hvidløg fint.
  • Skræl og riv guleroden i lange tynde strimler, skær kålen fint, evt. på et mandolin jern og skyl bønnespirerne.
  • Rør en marinade sammen af fish sauce, teriyaki sauce og zero gold.
  • Varm det op i en wok eller pande og tilsæt løg og hvidløg.
  • Når løgene er svitset tilsættes kyllingen og den svitses med.
  • Derefter tilsættes de resterende ingredienser undtagen ægget og lad retten simrer til kyllingen er gennemstegt og grøntagene er møre.
  • Skub Pad Thai'en til side i wokken og slå ægget ud i den anden side.
  • Lav scrambled egg og vend det derefter i retten.
  • Server retten med hakkede peanuts og tørret chili.
  • Pynt med bønnespirer og forårsløg.

Noter

Som nævnt, er thai-mad "all about preparation". Det tager 20 min. at forberede og 10 min. at tilberede!