Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Grøntsags Pad Thai med Kylling
Grøntsags Pad Thai. Den klassiske Thailandske nuddelret i en sund og nem udgave, lavet af grøntsager og kylling, som smager fantastisk.
Antal:
2
pers.
Ingredienser
1
kyllinge bryst i små stykker
1
spsk
fish sauce
1
spsk
teriyaki sauce
eller soja
1
spsk
zero gold
1
fed
hvidløg
1
løg
1
gulerod
1/4
spidskål
1
bakke bønnespire
2
forårsløg
2
dl
hønsebouillon
1
æg
peanuts
tørret chili, bønnespirer, lime og forårsløg til pynt.
Sådan gør du
Start med at forberede alle ingredienserne.
Skær kylling i små tern.
Snit løg og hvidløg fint.
Skræl og riv guleroden i lange tynde strimler, skær kålen fint, evt. på et mandolin jern og skyl bønnespirerne.
Rør en marinade sammen af fish sauce, teriyaki sauce og zero gold.
Varm det op i en wok eller pande og tilsæt løg og hvidløg.
Når løgene er svitset tilsættes kyllingen og den svitses med.
Derefter tilsættes de resterende ingredienser undtagen ægget og lad retten simrer til kyllingen er gennemstegt og grøntagene er møre.
Skub Pad Thai'en til side i wokken og slå ægget ud i den anden side.
Lav scrambled egg og vend det derefter i retten.
Server retten med hakkede peanuts og tørret chili.
Pynt med bønnespirer og forårsløg.
Noter
Som nævnt, er thai-mad "all about preparation". Det tager 20 min. at forberede og 10 min. at tilberede!