Hellefisk i fad
Ovnbagt hellefisk i fad på en bund af spidskål, broccoli og løg. Opskrift på nem, sund og velsmagende aftensmad på bare 12 minutter.
- Hellefiskfilet 1/2-1 pr. person
- 1/2 spidskål
- 1/2 broccoli
- 1 løg
- 1 citron
- salt og peber
Krydderurtehytteost
- 150 g hytteost
- 1 spsk finthakket persille
- 1 spisk finthakket dil
- salt og peber
Tænd ovnen på 180 grader varmluft
Skær løget i ringe og snit spidskålet fint, fordel det i bunden af et ovnfast fad.
Bræk buketter af broccolien og læg dem i fadet.
Oven på grøntsagerne placeres hellefiskefilet.
Skær 1/2 citron i tern og læg citronstykkerne med skræl i fadet, pres saften fra den anden 1/2 citron over fisken og grøntsagerne, krydr med salt og peber.
Bag fisken i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 12 minutter.