Taco bowl
Taco bowl med oksekød og græskar
Antal: 4 person
- 1 Hokkaido græskar
- 1 tsk. chiliflager
- 1 tsk. groft salt
- 1 portion taco krydret oksekød
- 1/2 iceberg salat eller tilsvarende anden salat
- 1 agurk
- 1 bakke cherrytomater
- 1 dåse majs
- 1 rød snackpeber
- 1 rødløg
Avocado dip
- 1 avocado
- 1 spsk. skyr creme fraiche el. fromage fraiche
- 1/2 tsk. spidskommen
- 1/4 citron/lime saft derfra
- 1/2 tsk. salt
Bagt græskar
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Halver græskaret, skær kernerne ud og skær det i passende tern.
Fordel græskarternene på en bradepande med bagepapir. Drys med salt og chiliflager.
Bag græskaret ca. 50 minutter i ovnen, til de er let brændte.
Avocado dip
Halver avocadoen og fjern stenen. Skrab avocadoen over i en skål og mos det med en gaffel.
Tilføj skyr, spidskommen, citron el. lime saft og salt. Mos og bland avocadodippen til en ensartet cremet konsistens.
Saml taco bowl
Fyld først salat i bunden af skålen. Fordel derefter de fint hakkede grøntsager, majs og de bagte græskar.
Top med taco krydret oksekød, avocado dip og pynt med friske koriander eller bredbladet persille.