Go Back

Taco bowl

Taco bowl med oksekød og græskar
Antal: 4 person

Ingredienser

  • 1 Hokkaido græskar
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. groft salt
  • 1 portion taco krydret oksekød
  • 1/2 iceberg salat eller tilsvarende anden salat
  • 1 agurk
  • 1 bakke cherrytomater
  • 1 dåse majs
  • 1 rød snackpeber
  • 1 rødløg

Avocado dip

  • 1 avocado
  • 1 spsk. skyr creme fraiche el. fromage fraiche
  • 1/2 tsk. spidskommen
  • 1/4 citron/lime saft derfra
  • 1/2 tsk. salt

Sådan gør du

Bagt græskar

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Halver græskaret, skær kernerne ud og skær det i passende tern.
  • Fordel græskarternene på en bradepande med bagepapir. Drys med salt og chiliflager.
  • Bag græskaret ca. 50 minutter i ovnen, til de er let brændte.

Avocado dip

  • Halver avocadoen og fjern stenen. Skrab avocadoen over i en skål og mos det med en gaffel.
  • Tilføj skyr, spidskommen, citron el. lime saft og salt. Mos og bland avocadodippen til en ensartet cremet konsistens.

Saml taco bowl

  • Fyld først salat i bunden af skålen. Fordel derefter de fint hakkede grøntsager, majs og de bagte græskar.
  • Top med taco krydret oksekød, avocado dip og pynt med friske koriander eller bredbladet persille.