Go Back

Flapjacks

Antal: 10 stk.

Ingredienser

  • 200 g havregryn jeg brugte grovvalset
  • 50 g blandede nødder jeg brugte ca. 30g peanuts, 10g hampfrø og 10g solsikkekerner
  • 2 bananer
  • 2 spsk sukrin gold
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1 spsk kokosolie

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Bland havregryn og kerner sammen i en skål.
  • Mos bananerne godt og put dem i en gryde sammen med surkin gold, peanutbutter og kokosolie og kog det sammen indtil ingredienserne er smeltet.
  • Hæld den smeltet bananmasse i havregrynsblandingen og bland det rigtig godt sammen, så alle havregrynene er dækket.
  • Beklæd en lille bradepande med bagepapir og tryk flapjack-massen ud i bradepanden. Massen skal ca. være 1cm høj og være trykket helt sammen.
  • Bag Flapjacksene i ovnen ved 200 grader i 20-25 min. til de er let gyldne.
  • Køl dem helt af og skær dem derefter ud i barer. Jeg får ca 10-12 bar af denne portion.