Go Back

Kødsovs

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 stk groft salt
  • peber
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk basilikum
  • 2 gulerødder
  • 1 squash
  • 1 snack peber
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dåse tomatkoncentrat 70g
  • 1 spsk balsamico eller rødvin

Sådan gør du

  • Start med at hakke løg og hvidløg fint.
  • Riv også alle grøntsagerne, jeg gør det på en foodprocessor. Jeg river først løg og hvidløg, tager det op af foodprocessoren og putter det i gryden. Hvorefter jeg river gulerødder, squash og snack peber.
  • Svits det fint hakkede løg og hvidløg i en gryde.
  • Tilsæt hakket oksekød, salt, peber, paprika, oregano og basilikum.
  • Når kødet er brunet tilsættes de hakkede grøntsager som svitses med.
  • Tilsidst tilsættes de hakkede tomater, tomatkoncentrat og balsamico. Bring retten i kog.
  • Kødsovsen er klar, men den bliver bedre hvis den få lov at simre i 20 min. eller længere. F.eks imens du koger pasta.