Go Back

Mexi rejesalat

Mexicansk Rejesalat med avocado
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g rejer – pillet
  • 200 g cherrytomater
  • 1 lille rødløg
  • ½ rød chili
  • 1 lille dåse majs
  • ½ citron saft der fra
  • 1 lime saft der fra
  • 1 håndfuld bredbladet persille eller koriander
  • 1 avocado
  • ½ agurk
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Pil rejerne og kog dem i let saltet vand i ca. 1 minut og køl dem af - gerne på isterninger.
  • Skær cherrytomater, rødløg og chili i passende små stykker til en salsa.
  • Dræn majs og skyld dem.
  • Hak persille eller koriander.
  • Skær de afkølede rejer i samme størrelse som de resterne grøntsager.
  • Bland en salsa af rejer, cherrytomater, rødløg, chili og bredbladet persille eller koriander.
  • Pres citronsaft og lime saft over salaten. Vend salaten sammen og stil den på køl indtil servering.
  • Inden servering blandes avocado og agurk i tern i salaten. Vent med disse to ingredienser, da de gør salaten lidt splattet.
  • Smag salaten til med salt og peber og server den til dit ønskede tilbehør.