Start med at skære kødet i passende skiver/bøffer og brun det godt på alle sider, evt. i lidt fedtstof, med rigeligt salt og peber.
Klargør grøntsagerne, skære løg, chili og hvidløgt fint samt gulerøder i tern.
Tag de stegte bøffer op af gryden og læg dem til side.
Lav nu saucen, som bøfferne skal braiseres i.
Svits grøntsagerne i grynden. Tilføj derefter hakkedetomater fra dåse, hvidtøl, BBq-sovs og gryderier.
Når sausen koger, lækkes bøfferne tilbage i saucen og de braiseres i ca. 2,5 time, gerne længere, ved svag varme.
Tag kødt op af saucen, gerne med en hul-ske, da det nemt falder fra hinanden. Jeg putter det i røremaskinen og røre det med k-spartle - da det giver perfekt trævlet kød. Ellers riv kødet fra hinanden med to gafler.
Lad saucen stå på pluset og koge ind i mens.
Når kødet er trævlet, hælder du den indkogte bbq-sauce ved kødet. Jeg synes det passer med ca. 2/3 af saucen - det giver kødet masser af saft og smag.
Smag kødet til med salt og peber.