Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Pandekager med kanel
Samlet tid
15
minutter
min
Antal:
2
personer
Ingredienser
2
bananer
3
æg
1
tsk.
bagepulver
1
spsk.
vaniljeproteinpulver
(kan undlades)
1
tsk.
kanel
½
tsk.
kardemomme
¼
tsk.
vaniljepulver
Sådan gør du
Blend alle ingredienserne med en stavblender (eller i en blender) til en ensartet tykflydende dej.
Steg pandekagerne på en non-stick pandekage pande ved middelvarme ca. 1-2 min på hver side, til pandekagerne er lysebrune.
Jeg får ca. 30 små pandekager på 7 cm. i diameter af denne portion.
Noter
Tip: Lav en større portion, til flere dage. De holder sig lækre 2 dage i køleskabet.
Pandekagerne kan fryses i portions-pakker, lige til at tage med.