Go Back

Kylling i karry

Samlet tid30 minutter

Ingredienser

Karrysovs

  • 1-2 spsk karry
  • 1 løg
  • 4 gulerødder (ca. 350g)
  • 1 squash
  • 2 små dåser light kokosmælk (2x 165ml)
  • 1 liter Hønsebouillion (1 terning + 1 liter vand)
  • Salt og peber

Kylling

  • 600-900 g kyllingebryst i strimler
  • 1-2 spsk karry
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du

Kylling

  • Rist karry af på en pande og tilføj kyllingestrimlerne. Steg kyllingen med citronsaft, salt og peber et par minutter, til de er gennemstegte. Kyllingestrimlerne hældes i sovsen til sidst.

Karrysovs

  • Riv løg, gulerødder, squash og æble. Jeg river det på en foodprocessor, jeg starter med løget, tager det op og river derefter gulerødder, squash og æble.
  • Rist karryen af i en gryde, jeg bruger en med non-stick belægning.
  • Tilføj løget og svits det kort. Tilsæt de revne gulerødder, squash og æble, sauter i 3-4 minutter.
  • Hæld kokosmælk og høsebouillion i gryden.
  • Kog karrysovsen til grøntsagerne er møre og blend sovsen med en stavblender eller i en blender til den er helt glat. Krydr med salt og peber og smag saucen til evt. med mere karry.
  • Hæld den stegte kylling i sovsen og lad den koge op.
  • Server kylling i karry til ris eller blomkålsris. Blomkålsris køber jeg frosne og "koger" (varmer) dem i microovnen.