Lav imens remoncen, ved at røre ingredenserne sammen.
Rul dejen ud på et meldrysset bord, til ca 35 x 55 cm.
Smør remonce over det hele
Fold dejen ind over sig selv, på den lange led. Først fra den ene side og så fra den anden side, så dejen er foldet i 3 lag.
Sæt dejen på køl i ca. 30 min. Det gør den nemmere at sno.
Lav snurrer ved først af dele dejen i 10 lige store dele. Skær derefter hver rektangel op i mindten, men ikke helt over, som et par bukser.
Sno "buksebenet" sammen og sno snoningen rundet om sig selv og put enden ned i midten.
Lad kanelsnurrerne hæve ca. 1 time og bag dem 10-12 min. ved 200 grader. Pensel dem med sammenpisket æg eller mælk inden de bages.
Eller lad dem koldhæve på køl natten over
Tag kanelsnurrere ud af køleskabet, gerne 1,5 time før bagning og bage dem 10-12 min. ved 200 grader