Go Back

Efterårs tortilla pizza

Tortilla pizza med grønkål, græskar, oksekød og figner
Samlet tid15 minutter
Antal: 1 person

Ingredienser

  • 1 tortilla pandekage
  • hakkede flåede tomater kan undlades
  • tomatkoncentrat
  • grønkål
  • taco oksekød
  • hokkaido fritter
  • 1 frisk figne
  • 2 spsk. hytteost
  • salt eller parmesansalt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Rør en tomatsauce af hakkede flåede tomater og tomat koncentrat. Smør det på tortillaen. Eller smør pandekagen kun med tomat koncentrat.
  • Overdæk tortillaen med grønkål. Pynt med taco oksekød, Hokkaido fritter og friske figner, jeg skærer dem i skiver eller både.
  • Drys hytteost og salt på pizzaen.
  • Bag pizzaen 10 min ved 200 grader.