Vask græskaret, halver det og skrap kernerne ud. Skær græskart i tern, drys med lidt salt og bagt det i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 40 min (til rester er færdigt)
Hak løgene og hvidløg fint og sautere det i smørret i en sauterpande eller tykbundet pande.
Skær kyllingbryst i tern og koge det i hønsebouillon i ca. 8 minutter, i en anden gryde.
Når løgene er blanke tilføj champignon og sauter dem med.
Tilføj også risottorisene og sauter dem med.
Hænd hvidvin og hvidvinseddike ved og lad det fordampe.
Tilføj herefter grøntsagsbouillon lidt efter lidt. Når kyllingen er kogt tilsæt også vandet (bouillonen) derfra. I alt ca. 1 litter væske tilføjes gradvis over de næste 18 minutter til risene er møre og konsistensen cremet.
Tilføj 400g blomkålsris (fra frost) og lad dem bliv møre, tilføj også kogt kylling og græskarende fra ovnen. Sluk for plusset og vend parmesanen i risottoen. Smag til med salt og peber. Skal risottoen have prikken over i'et, så tilføj en lille klat smør til sidst.