Grønkålssalat med græskar og figner
Grønkålssalat med græskar, figner og feta
Samlet tid35 minutter min
Antal: 4 personer
- 1 pose grønkål 400g uden stokken
- 1 lille hokkaido græsker
- 1 spsk hummus evt. hjemmelavet
- 1-2 friske figner kan erstattes af 1 æble
- 1 håndfuld salattern 3%
- salt og peber
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Vask og halver græskaret, skrab kernerne ud og skær græskaret i tern.
Fordel græskarene på en bradepande og krydr med salt, bag dem i ovnen i ca. 20-30 min.
Vask grønkålen godt og riv den af stokken.
Kram grønkålen med hummus, brug fingerne.
Vend salaten med de bløde græskar og smuldre salattern, brug fortsat hænderne.
Pynt med figner i både.
Smag salaten til med salt og peber.