Go Back

Grønkålssalat med græskar og figner

Grønkålssalat med græskar, figner og feta
Samlet tid35 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 pose grønkål 400g uden stokken
  • 1 lille hokkaido græsker
  • 1 spsk hummus evt. hjemmelavet
  • 1-2 friske figner kan erstattes af 1 æble
  • 1 håndfuld salattern 3%
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • Vask og halver græskaret, skrab kernerne ud og skær græskaret i tern.
  • Fordel græskarene på en bradepande og krydr med salt, bag dem i ovnen i ca. 20-30 min.
  • Vask grønkålen godt og riv den af stokken.
  • Kram grønkålen med hummus, brug fingerne.
  • Vend salaten med de bløde græskar og smuldre salattern, brug fortsat hænderne.
  • Pynt med figner i både.
  • Smag salaten til med salt og peber.