Go Back

Ris á l'amande

Risalamande med kirsebærsovs
Samlet tid25 minutter
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 600 g kold risengrød find opskriften på bloggen
  • 70 g mandler smuttede og hakkede
  • 1,5 spsk. sukker
  • 1 god stang vanilje
  • 4 dl piskefløde

Sådan gør du

  • Skold og smut mandlerne. Hak dem groft, husk at gem én hel mandel til mandelgaven
  • Skrab kornene ud af vaniljestangen, og bland det med lidt af sukkeret, til vaniljesukker. Gør det dette på forhånd, så kan risengrøden koge og køle af med den tomme vaniljestang i.
  • Rør den kolde risengrød med sukker, vaniljesukker og hakkede mandler
  • Pisk fløden let, så den danner toppe, men pas på den ikke bliver for fast.
  • Vend forsigtig fløden i grøden, og lad den stå på køl, til den skal serveres med lun kirsebærsauce.