Temperer chokoladen med max. 10% kakaosmør, som gør chokoladen nemmere at arbejde med.
Jeg smelter 2/3 dele af chokoladen sammen med kakaosmøret i mikroovnen, i en tynd plastik skål. Jeg holder hele tiden øje og rører i det undervejs. Jeg giver det ca. 30 sek, røre, 20 sek, røre, 10 sek. røre, 10 sek. røre osv. Det skal kun lige være så varmt at alt chokoladen er smeltet (smelte temperatur 45-47 grader)
Den sidste 1/3 del af det hakkede chokolade tilsætter jeg den smeltede chokolade lidt af gangen, og rører til alt chokoladen er smeltet.
Jeg bruger evt. stavblenderen til sidst, for at blende chokoladen ud (arbejdstemperaturen er 27-29 grader).
Hæld den temperede chokolade i et glas, og vend flødebollerne på hovedet i glasset, til de er overdækket med chokolade.
Pynt evt. flødebollerne med guldstøv og sæt dem på køl.
Opbevar flødebollerne køligt, de kan holde sig ca. 10 dage.