Go Back

Grønkålssalat med Hokkaido

Grønkålssalat med Hokkaido græskar, salattern og æble
Samlet tid1 t
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1/2 Hokkaido græskar
  • 1 pose grønkål 350g
  • 1 spsk. sød sennep
  • 1 spsk. balsamico
  • 1 dl. salattern
  • 1 æble

Sådan gør du

Hokkaido græskar

  • Hvis ikke du har Hokkaido græskar bagt på forhånd, så start med at vaske, skære og bage græskaret med salt og evt. lidt chili, ved 200 grader i 35-45 minutter.

Salaten

  • Skyl grønkålen godt, riv den af stokken og riv blandene i passende størrelser.
  • Massere grønkålen med sennep og balsamico til den bliver blødere og mere spiselig.
  • Tilsæt græskaret og massere det ind i grønkålen. Gør det samme med salat-ternene, smuldre dem gerne først.
  • Smag grønkålssalaten til med salt og peber. Skær tilsidst æblet i tern og kom det i salaten.