Go Back

Sund Chokolade Mysli

Kakao-banan granola
Samlet tid50 minutter
Antal: 8 personer

Ingredienser

  • 2 bananer overmodne
  • 15 g chokolade proteinpulver
  • 10 g kakao
  • 250 g havregryn halv grovalset - halv finvalset
  • 1/4 tsk vaniljepulver
  • 1 drys salt
  • 20 g kakaonibs

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • Mos de modne bananer med en gaffel.
  • Bland chokolade proteinpulver og kakao i bananmosen. Rør havregryn, vaniljepulver og et drys salt i bananmosen.
  • Alle de tørre ingredienser skal være klisteret ind i bananmosen.
  • Fordel havregrynsblandingen jævnt på en bradepande og rist den i ovnen i ca. 35-40 min. til bananen er tørret helt ud, og havregrynene er gyldne. Vend rundt i blandingen undervejs.
  • Er granolaen i meget store stykker, kan de knuses når granolaen er kølet af.
  • Vend kakaonips i den kolde granola.
  • Opbevar granolaen i en lufttæt beholder, det holder sig sprød i mindst 3 uger.