Go Back

Vaniljeis

Vaniljeis parfait med Marabou chokoalde
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 4 æggeblommer pasteuriseret, ca. 80g
  • 60 g rørsukker eller sukker
  • 1/2 god vaniljestang eller 1 hel stang
  • 1/2 liter fløde
  • 100 g hakket chokolade Marabou med daim

Sådan gør du

  • Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland det med lidt af sukkeret.
  • Hæld blommer og sukker + vaniljesukker i en skål, og fløden i en anden skål.
  • Start med at piske fløden til en let skum, så behøver du ikke vaske piskeriset inden du pisker æggeblommer og sukker sammen, til en meget lys og luftig æggesnaps.
  • Vend derefter forsigtigte fløden i æggesnapsen.
  • Vil du tilføje hakket chokolade vendes det i ismassen, inden ismassen kommer i en fryseegnet form, og fryses i mindst 8 timer.