Tag dejen ud af køleskabet og lad den hvile 30 minutter.
Steg imens bacon sprødt på en pande og riv cheddar.
Tænd ovnen på 250 grader - gerne med et bagestål.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord og brug dine hænder, eller en kagerulle, til at "rulle" dejen ud til en rektankel.
Drys bacon og revet cheddar ud over dejen og krydr med chili falger.
Fold dejen 2 gange ind over sig selv. Først foldes 1/3 af dejen nedefra op til over midten, derefter foldes den øverste 1/3 del henover den nedeste op-foldede 1/3. Så dejen nu ligger i 3 lag.
Lav snurrer ved først af dele dejen i 12 lige store dele. Skær derefter hver rektangel op i midten, men ikke helt over, som et par bukser.
Sno "buksebenet" sammen og sno snoningen rundet om sig selv og put enden ned i midten.
Hæv herefter snurrerne 15-20 minutter og bag dem ved 250 grader i ca. 20 minutter - til de er sprøde og skønne.