Go Back

Okonomiyaki

Japansk omelet med spidskål og gulerødder
Samlet tid30 minutter
Antal: 2

Ingredienser

  • 4 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 løg
  • 1/2 lille spidskål ca. 180-200g
  • 2-3 gulerødder ca. 180-200g
  • 1 cm ingefær revet
  • 1 spsk okonomiyaki sauce
  • 1/2 spsk fishsauce
  • 1 spsk. hoisin sauce
  • 1/2 spsk sojasauce

Pynt

  • Mayo, chilimayo, kewpie mayonaise, slender chef mayo
  • Okonomiyaki sauce eller hoisin
  • Forårsløg, peberfrugt og koriander

Sådan gør du

  • Pisk æg, mel og bagepulver sammen.
  • Rør de revne grøntsager i: ingefær, løg, spidskål og gulerod.
  • Tilsæt smagsgiverne: okonomiyaki sauce, fishsauce, hoisin og soja sauce.
  • Steg to omeltter ved middelvarme 3-6 minutter på hver side.
  • Pynt omeletten og server.