Go Back

Broccolisalat

Klassisk broccolisalat på den fedtfattige måde
Samlet tid30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

Dressing / Vegansk mayo

  • 1 pakke silke tofu 290g
  • 1 tsk dijonsennep
  • 2 spsk. rødvinseddike balsamico
  • 1 tsk groft salt smag til
  • 1-2 tsk sukrin

Broccolisalat

  • 1 broccoli hovede
  • 1 lille rødløg
  • 1 æble
  • 4 skiver kalkunbacon
  • 2 spsk. rosiner
  • solsikkekerner til pynt

Sådan gør du

Dressing / Vegansk mayo

  • Tag forsigtigt silke tofuen ud af kartonen og skyld den.
  • Blend silke tofuen med de resterende ingredienser med en stavblender til en ensartet mayonnaise/dressing - smag den til.

Broccolisalat

  • Blancher broccoli hovedet, ved at overhælde det med kogende vand og lade det dryppe af.
  • Rist bacon i ovnen ved 200 grader i ca. 18 minutter til det er sprødt.
  • Skær broccoli hovedet i passende buketter. Skær æble og rødløg i fine tern.
  • Bland broccoli, æble og rødløg i dresinngen.
  • Knus bacon i salaten og vend den med rosiner.
  • Pynt med solsikkekerner.