Broccolisalat
Klassisk broccolisalat på den fedtfattige måde
Samlet tid30 minutter min
Antal: 4 personer
Dressing / Vegansk mayo
- 1 pakke silke tofu 290g
- 1 tsk dijonsennep
- 2 spsk. rødvinseddike balsamico
- 1 tsk groft salt smag til
- 1-2 tsk sukrin
Broccolisalat
- 1 broccoli hovede
- 1 lille rødløg
- 1 æble
- 4 skiver kalkunbacon
- 2 spsk. rosiner
- solsikkekerner til pynt
Broccolisalat
Blancher broccoli hovedet, ved at overhælde det med kogende vand og lade det dryppe af.
Rist bacon i ovnen ved 200 grader i ca. 18 minutter til det er sprødt.
Skær broccoli hovedet i passende buketter. Skær æble og rødløg i fine tern.
Bland broccoli, æble og rødløg i dresinngen.
Knus bacon i salaten og vend den med rosiner.
Pynt med solsikkekerner.