Friske vietnamesiske forårsruller
Friske vietnamesiske rispapirruller fyldt med grøntsager, kylling og den bedste peanutbutterdip
Antal: 4 Personer
Friske vietnamesiske forårsruller
- Stegt kylligebryst
- Rispapir
- Grøntsager i stave
- Salat blade
- Friske krydderurter (koriander og mynte)
- Soya
- Peanutbutterdip
Peanutbutterdip
- 1 spsk. peanutbutter jeg bruger crunchy
- 1 spsk. soyasovs
- Saft fra 1/2 lime ca. 1 spsk
- 1-2 spsk. vand
Gode grøntsager
- gulerødder
- agurk
- peberfrugt
- forårsløg
- spidskål
- bønnespirer
- sugar snaps
- avocado
- mango
Friske vietnamesiske forårsruller
Læg et rispapir i vand til det bliver blødt og til at arbejde med. Placer først et stort salatblad og derefter dit ønskede fyld samt peanutbutterdip på rispapiret.
Rul forårsrullen ved at starte med at rulle fra den ene kant, rul ca. halvvejs og fold så enderne ind, inden du ruller den færdig.
Nyd forårsrullerne med soyasovs, peanutbutterdip og limesaft.
Tip: du kan også koge nogle nudler og fylde i dine forårsruller.