Go Back

Friske vietnamesiske forårsruller

Friske vietnamesiske rispapirruller fyldt med grøntsager, kylling og den bedste peanutbutterdip
Antal: 4 Personer

Ingredienser

Friske vietnamesiske forårsruller

  • Stegt kylligebryst
  • Rispapir
  • Grøntsager i stave
  • Salat blade
  • Friske krydderurter (koriander og mynte)
  • Soya
  • Peanutbutterdip

Peanutbutterdip

  • 1 spsk. peanutbutter jeg bruger crunchy
  • 1 spsk. soyasovs
  • Saft fra 1/2 lime ca. 1 spsk
  • 1-2 spsk. vand

Gode grøntsager

  • gulerødder
  • agurk
  • peberfrugt
  • forårsløg
  • spidskål
  • bønnespirer
  • sugar snaps
  • avocado
  • mango

Sådan gør du

Friske vietnamesiske forårsruller

  • Læg et rispapir i vand til det bliver blødt og til at arbejde med. Placer først et stort salatblad og derefter dit ønskede fyld samt peanutbutterdip på rispapiret.
  • Rul forårsrullen ved at starte med at rulle fra den ene kant, rul ca. halvvejs og fold så enderne ind, inden du ruller den færdig.
  • Nyd forårsrullerne med soyasovs, peanutbutterdip og limesaft.
  • Tip: du kan også koge nogle nudler og fylde i dine forårsruller.

Peanutbutterdip

  • Rør peanutbutter med limesaften. Peanutbutteren bliver helt tør.
  • Tilsæt soyaen og juster tilsidst konsistensen med vand.