Go Back

Lakseruller

Lakseruller med smøreost og spinat
Samlet tid30 minutter
Antal: 4

Ingredienser

  • 2 fuldkorns tortilla pandekager
  • 2 spsk. pikant smøreost eller en light variant
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 100 g røget laks
  • 1/2 peberfrugt
  • 1/4 rødløg

Sådan gør du

  • Smør de to tortilla pandkager med pikantost, fordel den friske spinat på 2/3 dele af pandekagen, ovenpå spinaten fordeles laksen.
  • Den røde peberfrugt skæres i tynder stænger og fordeles ovenpå laksen. Rødløget skæres i fine tern og drysses også over laksen.
  • Rul pandekagen mod den 1/3 der ikke er fyldt.
  • Wrap den i husholdningsfilm og opbevar dem i køleskabet til de skal serveres eller i fryseren, hvor de kan holde sig længe.
  • Inden servering skæres rullerne i skiver og anrettes smukt på et fad.