Go Back

Müsli

Opskriften på hjemmelavet sprød honningristet müsli på panden. Er nemt at lave og smager fantastisk på skyr og yoghurt om morgenen.

Ingredienser

  • 25 g cashewnødder ca 1/2dl
  • 25 g mandler ca 1/2 dl
  • 1 dl finvalset havregryn
  • 1 dl grovvalset havregryn
  • 25 g kerner græskar eller solsikke
  • 25 g hørfrø ca 1/2 dl
  • 2 spsk honning
  • 1 tsk kanel
  • evt et drys vanilje pulver

Sådan gør du

  • Hak nødderne groft, bland dem med grynene og rist det på en tør pande i ca. 3-5 minutter, til nødderne tager farve.
  • Tilsæt hørfrøene og rist yderligere i 2 minutter.
  • Tilsæt derefter honning, kanel og vanilje, lad honningen smelte, rør i müslien så den samler sig i klumper.
  • Køl müslien af på bagepapir.