Protein Cookies
Protein cookies er søde og lækre, fulde af spinat og så er de den perfekte lille snack om eftermiddagen eller til lidt weekend hygge.
- 1 banan
- 2 æg
- 1 scoop chokolade proteinpulver ca 35g jeg brugte den her: ultimate chocolate
- 2 store håndfulde frisk spinat
- 4 dl havregryn
- 1/2 dl dadler i tern strødadler eller rosiner
Tænd ovnen på varmluft på 175 grader.
Jeg bruger min foodprocessor til at blende banan, æg og proteinpulver til en ensartet masse, men du kan sikkert også bruge en blender.
Tilsæt derefter den skyllede spinat og blend igen.
Tilsæt havregryn og blend massen hurtigt (jeg syntes det er lækker at havregrynene ikke er blendet til mel) for tilsidst at røre daddeltern i dejen.
Placer dejen med to skeer på en bradepande og bag dem i ca 10 min. Jeg får ca. 16 cookies af denne opskrift og de kan sagtens holde sig et par dage i en lufttæt beholder.