Go Back

Protein snacks

Chokolade fudge er lækre små proteinsnacks, som er det perfekte alternativ til søde sager. De er lette at lave.
Antal: 9 stk.

Ingredienser

  • 8 dadler
  • 2 spsk fibersirup IMO (som kan købes her)
  • 4 spsk chokolade protein jeg bruger min yndlings her
  • 4 spsk peanutmel jeg bruger denne
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk vaniljepulver
  • evt 40g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Fjern stenene fra dadlerne og blend dem i en minihakker eller foodprocesor.
  • Varm fibersiruppen i mikroovnen i ca. 20 sek., til den bobler.
  • Tilsæt den varme fibersirup, chokolade proteinpulver, peanutmel, salt og vaniljepulver til dadelmassen og blend til en fast, lidt klisteret klump. Er massen for tør, tilsæt lidt vand.
  • Beklæd en madkasse med film og tryk massen ude i boksen.
  • Sæt den i fryseren i min. 30 min.
  • Overtræk evt. fudgen med smeltet chokolade og sæt dem tilbage i fryseren eller nyd dem som de er.
  • Opbevar fudgene i fryseren, da de hurtigt bliver lidt klisteret.
  • Jeg får ca 9 snacks af 3x3cm af denne portion.