Go Back

Cowboy bowl

Denne cowboy bowl er en proteinrig buddah bowl med hvidløgsmarineret flankesteak, bønner og sprøde grøntsager, som smager fantastisk.

Ingredienser

  • Hvidløgsmarineret flankesteak
  • 2 dl grov bulgur
  • 4 dl vand
  • 1 grøntsags boullionterning
  • 1/4 spidskål
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 hjertesalat
  • 1 peberfrugt
  • 1/2 agurk
  • 2 forårsløg
  • 2 spsk hytteost
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 dl kidneybønner
  • syltede rødløg
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Gril flankesteaken ca. 6 min på hver side.
  • Kog bulguren i vandet sammen med boullionterningen i ca. 20 min.
  • Vask og snit alle grøntsagerne.
  • Bland de snittede grøntsager med hytteost, hvidvinseddike og kidneybønner, smag til med salt og peber og pynt med syltede rødløg.
  • Spis flankesteaken skåret i tynde skriver til.