Go Back

Protein chokoladetrøfler

Opskrift på bløde protein chokoladetøfler med sorte bønner. En lækker snack til den søde tand, der smelter på tungen og uden tilsat sukker

Ingredienser

  • 1 dåse sorte bønner 240 g
  • 60 g chokolade proteinpulver den bedste chokoladevariant er Naturlig Chokolade
  • 2 spsk kakao
  • 5 økologisk friske dadler husk at fjerne stenen
  • ekstra kakao til at trille trøflerne i

Sådan gør du

  • Hæld vandet fra bønnerne og skyld dem grundigt.
  • Hæld bønnerne og de resterende ingredienser i en foodprocessor (eller blender) og blend indtil du har en ensartet dej.
  • Konsistensen bliver som klistret chokolademousse.
  • Sæt dejen i køleskabet - helst til dagen efter, men i hvertfald i et par timer.
  • Drys lidt kakao på bordet og tril dejen til kugler i kakaoen. Tril dem evt. i mere kakao eller overtræk dem med smeltet mørkchokolade.
  • Opbevar chokoladetrøflerne på køl.